Informatie maatregelen Corona

 

Beste deelnemer,

Zoals bij iedereen is het Coronavirus ook bij ons het gesprek van de dag. Ondanks alle informatie die wij binnenkrijgen blijven er continue vraagtekens over hoe te handelen en welke beslissingen we moeten nemen ten aanzien van onze evenementen en opleidingen. Uiteraard staat het belang van een goede gezondheid bovenaan het prioriteitenlijstje en doen we alles wat noodzakelijk is om (mogelijke) besmetting te voorkomen.

Concreet betekent het verlengen van de maatregelen dat wij uw reserveringen helaas moeten annuleren in ieder geval tot en met 31 mei a.s. Afhankelijk van de omstandigheden kijken we in de toekomst hoe om te gaan met de reserveringen in de maand juni..

Iedereen die zich voor een training in de geannuleerde periode heeft ingeschreven, krijgt over de verdere gang van zaken z.s.m. bericht via de e-mail.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment