Bergtraining

Je bent hier:

Volg een bergtraining Eifel bij motor-trainingen!

Motor-trainingen organiseert bergtrainingen voor iedere motorrijder, verzorgd door gepassioneerde, zeer ervaren en gediplomeerde instructeurs. Met onze bergtraining Eifel rijden we door een schitterende omgeving die staat voor puur rijgenot! Deze omgeving wordt door velen gezien als een speeltuin voor de motorrijders! De routes gaan over vele mooie wegen met diverse verschillende soorten bochten. Door de juiste balans tussen soort route, rijafstand en de tijd voor coaching, zal het rijplezier in de bergen al tijdens deze training verhoogd worden!

Neem gerust contact met ons wanneer je meer wilt weten over onze bergtrainingen in de Eifel. Of meld je nu al aan via ons webshop! 

Voor wie en welke motoren?

De bergtrainingen van motor-trainingen zijn geschikt voor elke motorrijder. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, een chopper, sport- of toermotor rijdt, een rustige of juist sportievere rijstijl hebt. Mede doordat hoge snelheden in de bergachtig gebied niet zo relevant zijn, kan iedereen mee op deze prachtige bergtraining!

Naast een intensieve training, is de bergtraining ook een gezellig weekend met mede motorrijders. Kortom: een niet te missen ervaring voor iedere motorrijder van elk niveau.

BOEK HIER JOUW BERGTRAINING EIFEL!
 • Bergtrainingen voor iedere motorrijder
 • Trainingen in kleine groepen
 • Trainingen op maat
 • Leuk, gezellig en leerzaam
 • Schitterende, uitdagende omgeving
 • Verzorgd door ervaren, gediplomeerde instructeurs

Welke omgeving?

Onderstaand een greep uit de schitterende omgeving, welke mogelijk in onze routes zijn opgenomen:

 • Stausee
 • Moezel
 • Piesport
 • Nurburg

Coaching

Tijdens onze trainingen worden er aanwijzigingen en tips gegeven om jou als motorrijder nog veiliger en vloeiender te laten rijden. Aspecten welke daarbij aan bod komen zijn o.a: zithouding, stuurhouding, juiste bediening, kijktechniek, bochtentechniek, stoppen/keren op een helling, hellingproef, gevaarherkenning, positie keuzes, snelheidsdosering, inhaaltechnieken, ruimtekussen en risicoperceptie.

Ook houden wij tijd en ruimte vrij om vragen en wensen uit de groep te behandelen.

Na afloop van de bergtraining hopen wij dan ook dat iedereen genoten heeft van de gezelligheid en vooral het nodige heeft bijgeleerd!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR JOUW BERGTRAINING EIFEL!

Ervaring

Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak, dus een uitgebreide ervaring. Verzorgen naast bergtrainingen ook trainingen op het circuit, de openbare weg en leiden mensen op voor hun motorrijbewijs. Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van al onze trainingen, waarbij wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met ieders wensen en tempo.

BOEK HIER JOUW BERGTRAINING EIFEL!

Globaal overzicht bergtraining

Naar keuze verzamelen wij op vrijdag of zaterdag uiterlijk om 12:00u op een centraal punt in de Eifel. Na een kennismaking met de andere deelnemers en ons team en een lekkere lunch, maken we gezamenlijk een kennismakingsrit naar ons hotel.

De trainingen worden alle dagen door ons op maat verzorgd. De aspecten welke aan de orde komen, vind je onder het kopje “coaching”. Deze zullen op ieders niveau behandeld worden zouden dus per persoon kunnen verschillen. Ook zullen wij de tijd nemen om op vragen/wensen vanuit de groep in te gaan.

Zondagmiddag of maandagmiddag, sluiten wij rond 15:00/16:00u af met een gezamenlijke kop koffie. Daarna kan iedereen, al dan niet samen met nieuw gemaakte motorvrienden, vertrekken terug naar huis.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR JOUW BERGTRAINING EIFEL!

Bergtrainingen Eifel: het hotel

Wij verzamelen altijd uiterlijk om 12:00u op een centraal punt in de Eifel. Middels een gezamenlijke kennismakingsrit arriveren wij bij het hotel. Dit hotel met een fantastisch uitzicht ligt midden in het groen. Je kijkt uit over de heuvels van de Eifel. Het hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid en ligt op ongeveer 335 km vanaf Utrecht.

Er wordt dagelijks een ontbijt en een gemeenschappelijk dagmenu in een aangename sfeer geserveerd. Op zaterdag wordt er gezellig gebarbecued.

De heen- en terugreis is op eigen gelegenheid van de deelnemer. De kosten van de heen- en terugreis (brandstof/overnachtingen), drankjes en lunches op de trainingsdagen en eventueel tol zijn op kosten van de deelnemer. 

Waarom een motortraining bij Motor-Trainingen.nl?

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie (een demo), het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, bergtraining motor, circuit Lelystad

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen.

Motor circuit trainingen, bergtraining motor, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Fun

Bij ons staan fun, gezelligheid, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel. Routes voor elk niveau, dus iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers. Voor iedere deelnemer zal er tevens een certificaat van deelname en indien mogelijk foto’s beschikbaar zijn.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtrainingen motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Neem contact met ons op!  What is 9 + 2


   What is 9 x 5