Waar zijn wij gevestigd?

Motor-trainingen.nl is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar via de A28.

Heb je vragen over onze trainingen, of heb je vragen over bijvoorbeeld onze locaties?  Bekijk dan even onze contact pagina of chat met ons via onze live chat!. Ook opmerkingen en feedback kunnen op deze manier gewoon bij ons worden doorgegeven.

Wij zijn telefonisch/per whatsapp bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:30 via 06 – 28 420 427.

Motortrainingen zijn voor motorrijders van elk niveau een echte aanrader.

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie d.m.v. bijvoorbeeld een demo, het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van filmbeelden en foto’s.

FUN

Bij ons staan fun, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel, vandaar: Aangepaste routes voor elk niveau. Iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers, We hebben een groep voor dames, onze “Ladies group”, Voor iedere deelnemer zullen er film en fotobeelden beschikbaar zijn als herinnering en natuurlijk een certificaat van deelname

Neem contact met ons op!