Motorrijden Agenda 2021

Je bent hier:

Motorrijden Agenda 2021

Bochten- en rijvaardigheidstraining circuit Lelystad!

Wij hebben in het kader van de huidige corona situatie (lock-down) gekozen voor een datum waarop wij de kans groter achten dat de training door kan gaan, t.o.v. een datum in het voorjaar.
Vroeg in het voorjaar een training plannen, zou kunnen betekenen dat deze door de maatregelen weer niet door kan gaan en dat de training dan ook voor 1-8-2022 niet meer ingehaald kan worden!
Let op, dit is dus de laatste mogelijkheid op het circuit in Lelystad. Dit circuit sluit per 01-08-2022 definitief haar deuren voor verhuur aan derden!

 

 

 

Trainingen
Bochten- en circuittraining circuit Lelystad 03 juli 2022, reserveren kan via onze webshop
Bergtraining Alpen 19 t/m 25 juni 2022, reserveren kan via onze webshop
Training openbare weg  Data op aanvraag

 

Rijvaardigheidstraining motor openbare weg: data op aanvraag!

  • Deze training van 9:00-16:00 uur kunnen, indien gewenst, in je eigen omgeving worden verzorgd.

Rijvaardigheidstrainingen en bochtentrainingen op circuit Lelystad:

  • Deze trainingen worden verzorgd op het PVI-circuit Lelystad.
  • Ontvangst om uiterlijk 08:30u
  • Ochtendsessie van 9-12u, lunch van 12-13u, middagsessie van 13-16u, daarna gezamenlijke dagafsluiting.
  • Datum: zie bovenstaand schema
  • Prijzen / inschrijven zie onze webshop!

Bergtraining Eifel (Moezel):

Data worden z.s.m. bekend gemaakt op onze website

Bergtraining Alpen (Oostenrijk, Zwitserland, Italië):

Zondag 19 t/m zaterdag 25 juni 2022.

Waarom een motortraining bij Motor-Trainingen.nl?

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie (een demo), het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, bergtraining motor, circuit Lelystad

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen.

Motor circuit trainingen, bergtraining motor, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Fun

Bij ons staan fun, gezelligheid, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel. Routes voor elk niveau, dus iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtrainingen motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Neem contact met ons op!