Over Ons

Je bent hier:

Motortrainingen zijn voor motorrijders van elk niveau een echte aanrader.

Wij bieden diverse motortrainingen aan, welke gevolgd kunnen worden na het behalen van het motorrijbewijs. Het volgen van een motortraining staat garant voor een grotere veiligheid, betere beheersing en natuurlijk ook meer plezier in het motorrijden, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Wij stellen ons ten doel om ieders hobby, namelijk het motorrijden, nog leuker en veiliger te maken door:

 • In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie d.m.v. bijvoorbeeld een demo, het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.
 • Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van filmbeelden en foto’s.
 • Bij ons staan fun, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel, vandaar:
  • Aangepaste routes voor elk niveau
  • Iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers
  • We hebben een groep voor dames, onze “Ladies group”
  • Voor iedere deelnemer zullen er film en fotobeelden beschikbaar zijn als herinnering en natuurlijk een certificaat van deelname
 • Uiteraard werken wij uitsluitend samen met WRM gecertificeerde motorrijinstructeurs, die daarnaast meerdere aanvullende opleidingen hebben gevolgd.

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie d.m.v. bijvoorbeeld een demo, het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van filmbeelden en foto’s.

FUN

Bij ons staan fun, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel, vandaar: Aangepaste routes voor elk niveau. Iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers, We hebben een groep voor dames, onze “Ladies group”, Voor iedere deelnemer zullen er film en fotobeelden beschikbaar zijn als herinnering en natuurlijk een certificaat van deelname

Neem contact met ons op!