Tarieven

Je bent hier:

Tarieven

Dagtraining 199,- incl.lunch, certificaat en (actie)foto’s
Avondtraining bochten 149,-
Eifel bergtraining pinksterweekend 499,- 3 overnachtingen op basis van HP
Eifel bergtraining septemberweekend 379,- 2 overnachtingen op basis van HP
Training openbare weg 149,- incl.lunch
Prijzen die getoond worden van de bergtrainingen zijn per persoon op basis van half pension in een 2-persoonskamer, excl. lunches, drankjes, brandstof en eventuele overige kosten (heen- en terugreis).
Op al onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn per persoon, in euro, incl. 21% BTW en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 08-12-2018.

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie d.m.v. bijvoorbeeld een demo, het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van filmbeelden en foto’s.

FUN

Bij ons staan fun, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel, vandaar: Aangepaste routes voor elk niveau. Iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers, We hebben een groep voor dames, onze “Ladies group”, Voor iedere deelnemer zullen er film en fotobeelden beschikbaar zijn als herinnering en natuurlijk een certificaat van deelname

Neem contact met ons op!