Je bent hier:

Theorie

In onze uitgebreide  WEBSHOP vind je theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen voor je theoriecertificaat voor de auto-, motor- of bromfiets. Bezoek onze webshop en kies het product dat bij je past. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren.

Om je theorie examen te reserveren zijn er 2 mogelijkheden: via de rijschool of via theoriereservering.cbr.nl.

28 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!  What is 3 + 1


   What is 3 + 9

    

   Testimonials