Over Ons

Je bent hier:

Wie zijn wij?

Wij, Laura en Marc, bieden diverse motortrainingen aan. Deze kunnen gevolgd worden na het behalen van het motorrijbewijs. Het volgen van een motortraining staat garant voor een grotere veiligheid, betere beheersing en natuurlijk ook meer plezier in het motorrijden. Zowel in het binnen- als in het buitenland.

Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring. Naast bergtrainingen verzorgen wij ook trainingen op het circuit, op de openbare weg en leiden wij mensen op voor hun motorrijbewijs.

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Wij stellen ons ten doel om ieders hobby, namelijk het motorrijden, nog leuker en veiliger te maken door:

 • In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar
 • D.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie (demo), het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.
 • Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep. Door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van filmbeelden en foto’s.
 • Bij ons staan fun, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel, vandaar:
  • Aangepaste routes voor elk niveau
  • Iedereen kan deelnemen
  • Voor iedere deelnemer zullen er, indien mogelijk, film en fotobeelden beschikbaar zijn en natuurlijk een certificaat van deelname
 • Uiteraard werken wij uitsluitend samen met WRM gecertificeerde motorrijinstructeurs, die daarnaast meerdere aanvullende opleidingen hebben gevolgd.
 • Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van al onze trainingen, waarbij wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met ieders wensen en tempo.

Laura Timmer

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Marc Timmer

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Waarom een training bij Motor-Trainingen.nl?

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Sfeer

In een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar, d.m.v. coaching en indien gewenst zelfs door instructie (een demo), het beheersen van je motorfiets, het begrijpen van de weg en het andere verkeer te verbeteren.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, bergtraining motor, circuit Lelystad

Luisteren

Onze instructeurs/coaches “luisteren” ook naar de groep en door het voeren van gesprekken over bepaalde situaties, brengen we een soort manier van denken in het rijgedrag van de deelnemers teweeg. Hierdoor zal de kans op een ongeval (welke statistisch best wel hoog is) flink afnemen.

Motor circuit trainingen, bergtraining motor, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Fun

Bij ons staan fun, gezelligheid, respect voor elkaar en het motto “er mag veel, er moet niets “ hoog in het vaandel. Routes voor elk niveau, dus iedereen kan deelnemen, net je rijbewijs, al tig trainingen gevolgd of je rijdt gewoon heel veel kilometers. Voor iedere deelnemer zal er tevens een certificaat van deelname en indien mogelijk foto’s beschikbaar zijn.

Motor circuit trainingen, bochtentraining motor, rijvaardigheidstraining motor, bergtrainingen motor, motortrainingen, circuit Lelystad

Neem contact met ons op!  What is 8 + 9


   What is 5 + 1